Logo 112brabantnieuws.nl
Politie is met groot materiaal aanwezig bij de woning in Cuijk. (foto's: SK-Media)
Politie is met groot materiaal aanwezig bij de woning in Cuijk. (foto's: SK-Media)

Dode man in woning Cuijk blijkt door misdrijf om het leven te zijn gekomen

  •   keer gelezen   112

CUIJK | De dode man die door de politie zondagmiddag rond 14.00 uur in een woning aan de Parallelweg werd aangetroffen, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De politie houdt er rekening mee dat het om de bewoner van het appartement gaat, maar de identiteit moet officieel nog worden vastgesteld.

Zondagmiddag kwam bij de politie een melding binnen van de verontruste familie van de bewoner. Zij hadden langere tijd niets meer van hem vernomen. Nadat agenten bij de woning diverse malen hadden aangebeld, besloten zij de deur te forceren. In de woning troffen zij het lichaam van de man aan.
Op dat moment kon door de politie niet onmiddellijk worden vastgesteld wat de doodsoorzaak was en daarom werd onmiddellijk een groot onderzoek opgestart. Daarbij werd technisch onderzoek verricht in de woning en aan het lichaam. Inmiddels is duidelijk geworden dat het slachtoffer door geweld om het leven is gebracht. De politie heeft een Team Grootschalig Opsporing (TGO) opgericht. Er werken 20 rechercheurs aan de zaak. 

Meer berichten