Logo 112brabantnieuws.nl

Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A50

  •   keer gelezen   112

VEGHEL - Kort na 19 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de A50 bij Eerde. Een automobilist is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt, van het talud gereden en in een sloot tot stilstand gekomen. Politie, ambulance en brandweer zijn ter plaatse voor hulpverlening. Ook de traumahelikopter is ter plaatse mede als een extra traumateam wat per auto op de plaats van het ongeluk is gearriveerd. Vermoedelijk zijn er ook kinderen bij het ongeluk betrokken. In totaal zouden er 5 personen in de auto hebben gezeten. 1 van hen zou het ongeluk niet hebben overleefd, de andere vier zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. De A50, rijrichting Oss, is afgesloten.

Update Politie: 

Veghel - Bij een ernstig verkeersongeluk op de A50 ter hoogte van Veghel kwam zaterdagavond kort na 19.00 uur een 47-jarige vrouw uit Weert om het leven. Vier andere inzittenden raakten gewond.

De vrouw bestuurde het voertuig, dat door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail botste om vervolgens aan de andere kant van de weg van het talud af te rijden. De auto kwam in een sloot tot stilstand. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Haar drie dochters uit Weert (21, 18 en 14 jaar) zaten ook in de auto, net als een 35-jarige vrouw uit die plaats. Het viertal werd met uiteenlopende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Ze waren allemaal aanspreekbaar.

De A50 werd als gevolg van het ongeval enige tijd afgesloten. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de precieze toedracht.

Meer berichten