Logo 112brabantnieuws.nl
Oud op Nieuw in Land van Cuijk en Noord-Limburg nagenoeg zonder incidenten verlopen.
Oud op Nieuw in Land van Cuijk en Noord-Limburg nagenoeg zonder incidenten verlopen.

Oud op Nieuw in Land van Cuijk en Noord-Limburg nagenoeg zonder incidenten verlopen

  •   keer gelezen   112

LAND VAN CUIJK/SIEBENGEWALD | Oud op Nieuw is in het Land van Cuijk en de Kop van Noord-Limburg nagenoeg zonder incidenten verlopen. De brandweer moest een paar keer uitrukken voor kleine brandjes. In Siebengewald vielen twee gewonden bij een woningbrand, maar die brand lijkt niet te zijn veroorzaakt door vuurwerk (zie elders op deze site). In Cuijk werd vuurwerk door een brievenbus gegooid, maar kon een brand worden voorkomen.

Her en der ontstonden in de regio kleine brandjes door vuurwerk, maar de brandweer had deze snel onder controle. In Boxmeer sneuvelde de ruit van een woning doordat iemand met een balletjespistool op de ruit had geschoten. Ook moest de politie uitrukken voor een vuurhaard aan de Pieter Brueghelstraat. Daar was een bewoner afval aan het stoken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. In Sint Anthonis werd een wildplasser beboet.
In Cuijk werd op oudejaarsavond vuurwerk door de brievenbus gegooid bij een woning aan de Sleedoorn. De bewoner kon een brand voorkomen en heeft nog geprobeerd de dader(s) te achterhalen. In Vianen en de Cuijkse wijk De Valuwe moest de brandweer kleine brandjes blussen. In Grave, Mill, Gennep en Mook en Middelaar verliep Oud en Nieuw zonder noemenswaardige incidenten. De exacte schade aan prullenbakken en andere openbare objecten door vuurwerk moet nog door alle gemeenten opgemaakt worden.

Meer berichten