Afbeelding

Man aangehouden na zedendelict in Schijndel

112 926 keer gelezen

Schijndel - De politie hield vrijdagavond 30 december 2016 een inwoner van Schijndel aan op verdenking van een zedendelict dat eerder die avond plaatsvond op de Schijndelse Molendijk-Noord.

Bij de politiemeldkamer kwam rond 21.30 uur een melding van een zedendelict binnen. Een 43-jarige vrouw uit Schijndel zou op de Molendijk-Noord door een onbekende man van de fiets getrapt zijn en onzedelijk zijn betast. Het slachtoffer verzette zich en werd door de dader in een sloot achtergelaten. Hij zou vervolgens op zijn fiets gevlucht zijn. De vrouw moest uit de sloot geholpen worden. Ze liep geen ernstige verwondingen op. De emotionele impact is echter groot.

Aanhouding
Agenten zochten in de omgeving naar de dader. Door het opgegeven signalement kregen zij een verdachte in beeld. Zij bezochten zijn woning in Schijndel en troffen deze persoon daar aan. Gezien de aangetroffen feiten en omstandigheden werd de 19-jarige man vrijdagavond rond 22.20 uur als verdachte van dit zedendelict aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. 

Eerdere zedendelicten
Op 26 oktober en 3 november van dit jaar vonden in Schijndel, in de omgeving van de Vijverweg, twee zedendelicten plaats en op 4 november een beroving. Onderzocht wordt of de aangehouden verdachte in beeld komt voor deze feiten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Meest gelezen