Logo 112brabantnieuws.nl
(Foto: Maickel Keijzers / Hendriks multimedia)
(Foto: Maickel Keijzers / Hendriks multimedia) (Foto: Maickel Keijzers)

Geffenaar vrijgelaten in afwachting van verder onderzoek; slachtoffer niet in levensgevaar

  •   keer gelezen   112

OSS | De 19-jarige Geffenaar die maandagavond een 31-jarige man aanreed en vervolgens met de gewonde op het dak van zijn auto honderden meters doorreed, is vandaag verhoord door de politie. Hij is vanmiddag door de officier van justitie in vrijheid gesteld in afwachting van verder onderzoek.

De man uit Geffen gaf aan dat de fietser vermoedelijk zonder licht reed en plotseling op de rijbaan voor zijn auto verscheen. Een botsing was niet te vermijden en hij besloot door te rijden. Nadat het slachtoffer van de auto was gevallen, is hij een kleine kilometer verderop op de Cereslaan gestopt om familie te bellen. Die zijn direct gekomen en hebben de man naar de Heihoeksingel gebracht waar al agenten aanwezig waren. Hij is naar het politiebureau overgebracht. Hij blijft verdacht van het verlaten van een plaats ongeval en een verkeersslachtoffer in hulpeloze toestand achterlaten. Zijn auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Gewond
De 31-jarige man -woonplaats is nog niet naar buiten gebracht- raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis met botbreuken en hoofdwonden. Hij verkeert niet in levensgevaar.
Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis met botbreuken en hoofdwonden. 

Meer berichten