Logo 112brabantnieuws.nl
Bewakingsbeelden.
Bewakingsbeelden.
video

Steeds meer duidelijkheid over route van 'doorrijder'; beloning van 1.000 euro voor gouden tip

  •   keer gelezen   112

OSS | Er is steeds meer duidelijkheid over de doorrijder die afgelopen maandag een 28-jarige Osse vrouw aan- en overreed op de Berghemseweg in Oss. Het voertuig is een grijze Ford Transit Connect met imperial. Ook is er meer bekend over de route die de 'doorrijder' reed.

Eerst reed de verdachte op de Oostwal achterop een personenauto. Daarna veroorzaakte de bestuurder een ongeval op de Berghemseweg, waarna de auto doorreed richting Berghem. Via het Industriepark-Oost sloeg de auto de Kardinaal de Jongstraat in en linksaf de Singel 1940-1945 op. Daar is op bewakingsbeelden het busje te zien. Daarna reed de auto richting Ussen en ook zou het voertuig in de Oude Kerkstraat gezien zijn. Er zijn bij Antoine van den Bergh, de vader van de aangereden vrouw, meldingen binnengekomen dat de auto daar ook met hoge snelheid reed en bijna ongevallen veroorzaakte. "De bestuurder heeft als een idioot gereden. Er moet toch wel iemand zijn die het kenteken of een deel van het kenteken heeft gezien? We hopen dat getuigen zich alsnog melden bij de politie." 

Getuigen
Er zijn bij de politie zeven tips binnengekomen. Tips kunnen nog door worden gegeven via (0900) 88 44 of via www.politie.nl. De politie is specifiek op zoek naar een belangrijke ooggetuige die met een fiets bij de rotonde aan de Berghemseweg stond en het ongeval vermoedelijk heeft gezien. De jongen wordt gevraagd om zich te melden bij de politie.

Trauma
Met de vrouw die werd aangereden, gaat het redelijk goed. Ze liep wel een hersenschudding op en heeft veel kneuzingen. "Ze heeft nog wel veel pijn, maar heel erg is ook dat haar kinderen het ongeval hebben zien gebeuren. Eén van haar kinderen heeft een trauma opgelopen." Er is door Van den Bergh een beloning van 1.000 euro uitgeloofd voor degene met de gouden tip. "De verdachte moet opgepakt worden voor het leed wat hij heeft veroorzaakt."

Meer berichten