Afbeelding

Inbraken in Haps, Mill, Sint Hubert en Grave

112 4.324 keer gelezen

REGIO | Er is zondag 14 januari op vier plaatsen ingebroken in woningen. Dit gebeurde grofweg tussen 10.00 en 20.30 uur bij woningen aan de Gladiolenstraat in Haps, Wanroijseweg in Mill, Sint Hubertse Binnenweg in Sint Hubert en de Traverse in Grave.

In alle gevallen werd aan de achterzijde van de woning een raam opengebroken. De buit bestaat voornamelijk uit sieraden en geld. De politie stelt bij alle inbraken een buurt- en sporenonderzoek in.

De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraken. Heeft u in de genoemde perioden in de omgeving van de bovenstaande adressen iets bijzonders gezien en heeft u nog geen contact gehad met de politie? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Daarnaast hoort de politie het graag als u opvallende of bijzondere zaken in de wijk waarneemt, die u niet vertrouwt. Bij spoed kunt u dan 112 bellen. In alle andere gevallen kunt u bellen met het landelijk telefoonnummer politie 0900-8844.