Logo 112brabantnieuws.nl
UPDATE + VIDEO

Doodgeschoten Erpenaar was betrokken bij steekpartij waarbij Ossenaar overleed

  •   keer gelezen   112

SCHIJNDEL | Op de Aagje Dekenstraat in Schijndel vond woensdagavond een schietpartij plaats. Daarbij is een dodelijk slachtoffer gevallen. De politie heeft de omgeving afgezet en controleert de uitvalswegen.

In een parkje in de omgeving is een traumahelikopter geland. Het is niet bekend of de schutter nog in de buurt is. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse. Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar heeft het niet overleefd. "Het slachtoffer is op locatie gereanimeerd door de hulpverleners. Helaas heeft dit niet mogen baten. De man is overleden aan de gevolgen van het schietincident", aldus de politie. De politie roept getuigen op zich te melden. "Wij zijn op zoek naar de dader(s), doen buurtonderzoek en gaan uitvoering sporenonderzoek doen op de plaats waar geschoten is. Hiervoor komen onze specialistische rechercheurs van de forensische opsporing naar de Aagje Dekenstraat in Schijndel", laat de politie weten.

Update: Kliknieuws kreeg woensdagochtend bevestigd dat het dodelijke slachtoffer een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is, maar met Erpse roots. Een bekende van de politie vanwege meerdere zaken. Zo was hij in mei 2015 betrokken bij een vechtpartij in het Udense centrum waarbij een man uit Oss werd neergestoken door een vriend van de Erpenaar. De man uit Erp kreeg een celstraf van acht maanden vanwege zijn rol in de vechtpartij en voor het bezit van drugs. 

Meer berichten