Logo 112brabantnieuws.nl
Aanhoudingen in Oss na steekpartij. (Foto: wijkagenten Oss-Zuid)
Aanhoudingen in Oss na steekpartij. (Foto: wijkagenten Oss-Zuid)
update

Alle zeven mannen van vechtpartij zitten nog vast

  •   keer gelezen   112

OSS | De politie heeft zaterdagavond in Oss zeven verdachten aangehouden. Ze waren betrokken bij een openlijke geweldpleging op de Willibrordusweg in Oss. 

Bij een uit de hand gelopen verkeersruzie liepen twee mensen steekwonden op. Ze zijn aanspreekbaar en worden aan hun verwondingen behandeld. Eén van de slachtoffers met een steekwond stond met twee anderen bij een auto aan de Willibrordusweg. De andere vier werden opgepakt op de Joannes Zwijsenlaan, waarvan één persoon ook was gestoken. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Getuigen worden opgeroepen te bellen naar (0900) 88 44. 

Update: Een Opel en Seat botsten volgens de politie op de Willibrordusweg rond 21.00 uur tegen elkaar. De vier inzittenden van de Opel liepen naar de drie anderen in de Seat toe en er vielen over en weer klappen. Ze vluchtten daarna, maar de politie hield ze aan op de Joannes Zwijsenlaan. Er is op beide locaties sporenonderzoek gedaan en de auto's zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De zeven mannen zitten nog vast. Het gaat om een man van 23 zonder vast woonadres, een even oude man uit Delft en twee Rotterdammers van 22 en 34 jaar. Eén van hen had steekwonden bij zijn lies en een wondje op zijn voorhoofd. Hij is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden. In de Seat zaten twee mannen van 21 jaar uit Druten en een 20-jarige plaatsgenoot. Eén van hen was gewond aan zijn hoofd en onderbeen.

Update: Een woordvoerder van de politie laat weten dat het nog niet volledig duidelijk is wat er is gebeurd. "Het onderzoek is nog gaande en de verdachten zitten daarom nog vast."

Meer berichten