Logo 112brabantnieuws.nl
Het onderzoek van de recherche in de Hoogheuvelstraat. (Foto: Hans van der Poel)
Het onderzoek van de recherche in de Hoogheuvelstraat. (Foto: Hans van der Poel)
update

Sporenonderzoek op Hoogheuvelstraat is afgerond; aantal panden in Oss doorzocht

  •   keer gelezen   112

OSS | Bij een schietincident voor een woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat in Oss is zondagnacht rond 2.20 uur een 30-jarige man uit Oss (naam is bekend bij de redactie, red.) overleden. Het slachtoffer werd geruime tijd gereanimeerd door de hulpdiensten, maar hij overleed op straat aan zijn verwondingen. Er landde een traumahelikopter om assistentie te verlenen.

Na het incident waren er direct veel omstanders op de locatie. De emoties liepen daarbij hoog op. Extra agenten werden ingezet om de situatie te kalmeren.

Onderzoek
De recherche startte direct een groot onderzoek. Er wordt zeer nauwkeurig gezocht naar sporen en aanwijzingen. De recherche kijkt ook naar de achtergronden van de Ossenaar en naar een mogelijk motief. Er wordt gesproken met mensen uit zijn omgeving.

Autobrand
De auto die zondagnacht uitbrandde op de Berghemseweg heeft vermoedelijk geen link met het schietincident. Wel wordt dit verder onderzocht.

Getuigen
De politie roept getuigen op om zich te melden via (0900) 88 44 of via http://www.politie.nl. Anoniem kan via (0800) 70 00 of http://www.meldmisdaadanoniem.nl

Update: 16.45 uur: Het sporenonderzoek op de Hoogheuvelstraat in Oss is afgerond. Er zijn onder andere een speurhond en drone ingezet voor aanvullend onderzoek. De politie geeft aan dat er nog sectie wordt verricht op het lichaam van het slachtoffer. Er is in een aantal panden in Oss onderzoek gedaan.

Meer berichten