Onderzoek woonwagencentrum Hoogheuvelstraat afgerond [update] | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl
Recherche doet grootschalig extra onderzoek in twee woonwagens Hoogheuvelstraat
Recherche doet grootschalig extra onderzoek in twee woonwagens Hoogheuvelstraat
update

Onderzoek woonwagencentrum Hoogheuvelstraat afgerond

  •   keer gelezen   112

OSS | De recherche is bezig met een onderzoek op een woonwagencentrum in de Hoogheuvelstraat in Oss. Volgens een woordvoerder van de politie wordt er aanvullend sporenonderzoek gedaan in twee woonwagens en daaromheen. Dit in verband met het schietincident op 4 juni van dit jaar voor het centrum. Daarbij kwam een 30-jarige man uit Oss om het leven.

Het onderzoek gaat de hele dag, avond en mogelijk zelfs nacht duren. Een helikopter assisteert vanuit de lucht. Naast het rechercheteam zijn diverse specialisten ingeschakeld, zoals onder meer de forensische opsporing en de digitale recherche. "We onderzoeken de zaak nog volop en er is nieuwe informatie binnengekomen, waarop we hebben besloten om aanvullend sporenonderzoek te doen in twee woonwagens die nog niet eerder zijn onderzocht", aldus een woordvoerder die ter plaatse is. Er is niemand aangehouden. Kort na de schietpartij werd al wel een Ossenaar opgepakt.

UPDATE: De recherche legde rond middernacht het sporenonderzoek stil. De locatie werd bewaakt. Vandaag wordt het onderzoek hervat. De verwachting is dat het onderzoek in de loop van de middag is afgerond.

UPDATE 17.50 UUR: Het onderzoek is afgerond. Er is niemand aangehouden. Verdere details worden niet gegeven.

Meer berichten