Steekpartij in Veghel: meerdere slachtoffers waarvan één overleden [UPDATE + VIDEO] | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl
Steekpartij in Veghel.
Steekpartij in Veghel.
UPDATE + VIDEO

Steekpartij in Veghel: meerdere slachtoffers waarvan één overleden

  •   keer gelezen   112

VEGHEL | In de Dahliastraat in Veghel heeft op dinsdagmiddag rond 16.00 uur een steekpartij plaatsgevonden. Volgens omstanders zouden er meerdere slachtoffers zijn. Er zijn twee traumahelikopters opgeroepen, eentje is er daadwerkelijk geland. De politie heeft een groot gedeelte van de wijk afgezet. De dader is aangehouden. Hij is in het ziekenhuis en wordt behandeld aan zijn verwondingen. De man is aanspreekbaar. De politie is bij hem.

Er zijn meerdere ambulances aanwezig. Ook de politie is groots uitgerukt. In de Salviastraat is een plas bloed aangetroffen. "Er is persoon gewond naar het ziekenhuis. Een persoon is overleden. De traumheli is geland om assistentie te verlenen bij de hulpverlening. We zijn druk bezig met onderzoek op de plek van het incident", laat een woordvoerder van de politie weten. 
Over de identiteit van het slachtoffer en de verdachte wil de politie nog niets zeggen. "Van belang is om eerst de familie op de hoogte te brengen", laat een woordvoerder weten.

'Veel vragen'
De politie laat verder weten dat er forensisch rechercheurs ter plaatse zijn. "Er wordt uitgebreid sporenonderzoek verricht door specialisten van forensische opsporing. Ieder spoor en detail kan van belang zijn in het onderzoek. Dit kan nog enkele uren in beslag nemen. Agenten zijn bezig met een buurtonderzoek en spreken met mensen uit de wijk", aldus de politie. Ook de brandweer kwam ter plaatse.

 Dit weekend was het ook al onrustig in de buurt van waar dinsdagmiddag de steekpartij plaatsvond. Twee straten verderop brandde er vrijdag- op zaterdag een auto af.

Meer berichten