Ossenaren gewond bij steekpartij in Osse centrum, politieonderzoek op vier locaties [update] | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl
update

Ossenaren gewond bij steekpartij in Osse centrum, politieonderzoek op vier locaties

  •   keer gelezen   112

OSS | Twee mannen uit Oss zijn zaterdagnacht neergestoken in het Osse centrum. Tussen 5.00 en 5.30 uur kregen ze op de Molenstraat ruzie met een aantal andere personen. Beiden liepen verwondingen op door een steekpartij.

De daders vluchtten en de slachtoffer liepen ieder een andere kant op. Een 23-jarige man werd uiteindelijk gevonden op de grond op de Heuvel, vlakbij het terrein van Winterland Oss. Een 19-jarige man lag op de Berghemseweg in Oss. Ze zijn beiden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan hun verwondingen. De mannen zijn niet in levensgevaar.

Onderzoek
De recherche deed na het steekincident uitgebreid onderzoek in onder andere de Berghemseweg, Heuvel, Oostwal en de Molenstraat. Er is een buurtonderzoek gaande om te achterhalen of er mensen zijn die iets hebben gezien of gehoord.

Bewakingsbeelden
Er wordt gekeken of er camerabeelden zijn waar iets interessants op staat. De politie roept bewoners op om bewakingsbeelden te delen. "De praktijk wijst met regelmaat uit dat de combinatie van beelden en andere informatie van getuigen helpt om daders op te sporen en zaken op te lossen. Deel je informatie, het kan helpen bij het achterhalen van de dader(s)", aldus de politie.

Getuigen
Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie via telefoonnummer (0900) 88 44. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op het nummer (0800) 70 00. Online doorgeven is mogelijk door naar de website www.politie.nl te gaan. Daar kunnen mensen ook beelden uploaden.

Meer berichten