Logo 112brabantnieuws.nl
Dodelijk ongeval in Oss. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)
Dodelijk ongeval in Oss. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)
update

Aanhouding na geweldsmisdrijf op Osse kruising

  •   keer gelezen   112

OSS | Een 18-jarige man uit Nistelrode is zondagochtend om het leven gekomen op de kruising van de Julianasingel en Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De man werd rond 7.45 uur aangetroffen. Er werd direct sporenonderzoek gedaan, getuigen zijn gehoord en camerabeelden zijn bekeken.

De politie meldt zondagavond dat het al vrij snel een verdachte op het spoor was. Hij wordt verdacht van doodslag op de fietser uit Nistelrode. De verdachte is vandaag aangehouden. De politie is op zoek naar meer informatie over het misdrijf. "Uit verdere verhoren van de verdachte en die van mogelijke getuigen zal meer duidelijkheid moeten komen over de feiten en omstandigheden die hebben geleid tot het overlijden van het slachtoffer", meldt de politie.

Getuigen gezocht
De politie is vooral op zoek naar personen die tussen 7.15 en 8.00 uur in de buurt waren. Met name de bestuurder van de vrachtwagen die reed op de Julianasingel richting Schaijk, en een fietser, die reed op de Hescheweg richting Heesch. Ze kunnen zich melden via (0900) 88 44 of anoniem via (0800) 70 00.

Meer berichten