Logo 112brabantnieuws.nl
De caddy van de verdachte.
De caddy van de verdachte.

Politie toont foto’s na zware mishandeling van vrachtwagenchauffeur in Oss

  •   keer gelezen   112

OSS | De politie besteedde maandagavond bij het televisieprogramma Bureau Brabant aandacht aan de mishandeling van een vrachtwagenchauffeur in Oss. De man raakte op zaterdag 29 mei zwaargewond op de Graafsebaan.

Voor de stoplichten, op de baan met rijrichting Eindhoven, kreeg hij om nog steeds onduidelijke redenen een middelvinger van een automobilist in een Volkswagen Caddy. De automobilist stapte uit en maande de vrachtwagenchauffeur uit te stappen. Die stapte uit om te vragen wat er aan de hand was, maar kreeg direct een trap tegen zijn been en een klap in zijn gezicht. Hij viel neer, stond weer op en stapte gehavend in de vrachtwagen. De verdachte sloeg op de vlucht. De vrachtwagenchauffeur brak beide neusholtes en zijn bovenkaak. 

Signalement
De politie meldt dat de verdachte een blanke, kale man is rond de 1.90/1.95 meter met een groot postuur. Hij droeg een witte broek en witte bovenkleding. Hij reed in een Caddy, waarschijnlijk type 4, bouwjaar 2015. Mogelijk zat het getal 45 in het kenteken. Volgens de politie zitten er niet de originele velgen op. Wel een dakspoiler.

Meer berichten