Afbeelding

Chemicali?n gevonden bij huiszoeking Snipdonk in Veghel

Algemeen 69 keer gelezen

VEGHEL - Vrijdagavond 31 oktober de politie eenheid Oost-Brabant startte vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op nadat er eerder op de dag, rond 11.30 uur in de Langedonk een auto ontplofte. Het onderzoeksteam, bestaande uit zo'n veertig rechercheurs, onderzoekt de toedracht van het incident. Er wordt uitgegaan van een misdrijf. De ernstig gewonde inzittende die in eerste instantie door een omwonende werd opgevangen werd kort erna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer is door de politie vastgesteld maar in verband met het prille stadium waarin het onderzoek zich bevindt, worden leeftijd en woonplaats nog niet bekend gemaakt. Door de ontploffing van de auto sneuvelden in de directe omgeving meerdere ruiten van woningen.

Ontploffingsgevaar
Kort hierna kwam een tweede voertuig in beeld die zich bevond in de Kwarteldonk, niet ver gelegen van het voertuig dat in brand stond. Dit voertuig werd onderzocht op mogelijk ontploffingsgevaar. Uit voorzorg ontruimde de politie in de directe omgeving een aantal woningen. Na inspectie van de auto bleek er geen gevaar te zijn en konden de bewoners rond 18.30 uur huiswaarts keren. Het voertuig is uit voorzorg wel getakeld voor verder onderzoek.

Huiszoeking
Inmiddels vond een huiszoeking plaats in een woning gelegen aan de Snipdonk. De verwachting is dat de politie tot zeker zondag nog bezig is met het sporenonderzoek in de Langendonk, waar het autowrak staat. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

UPDATE 1-11-2014
In de woning aan de Snipdonk is een langdurige huiszoeking geweest, hier zijn onder andere chemicali?n en machines gevonden om drugs te maken.

IMG_6980.jpg


IMG_6981.jpg


IMG_6984.jpg


IMG_6990.jpg


IMG_6992.jpg


IMG_6995.jpg


IMG_6996.jpg


IMG_7002.jpg


IMG_7004.jpg


IMG_7008.jpg


IMG_7013.jpg


IMG_7016.jpg