Logo 112brabantnieuws.nl
UPDATE

Twee inbrekers aangehouden dankzij getuige

  •   keer gelezen

VEGHEL | Twee verdachten van een woninginbraak in Veghel zijn donderdagmiddag aangehouden in Loosbroek. De inbrekers werden gepakt dankzij een alerte getuige.

UPDATE:

De politie meldt dat de aanhouding een 'heterdaadje' was. 

De politie kreeg een melding dat er een woninginbraak had plaats gevonden op de Huigenbosstraat in Veghel (Mariaheide). Er zouden goederen zijn weggenomen. De melder zag een personenauto wegrijden en gaf het kenteken door aan de politie. 

Loosbroek
Er werden meerdere politieauto's aangestuurd. Tijdens het uitkijken troffen de collega's de personenauto aan. Deze reed in de richting van Loosbroek. De politie verloor de verdachte personenauto echter uit het oog.
Met meerdere eenheden werd in de omgeving uitgekeken of zij de personenauto en de daders nog konden vinden. De collega's troffen de personenauto aan op het perceel van een boer op de Dorpsweg in Loosbroek.

Speurhond
De omgeving werd met meerdere voertuigen afgezet en er kwam een speurhond ter plaatste. Nadat de politie heel het gebied had doorzocht troffen zij de vermoedelijke daders aan in een bosschage. De twee personen zijn aangehouden en zitten nu vast voor verder onderzoek.

Meer berichten