Afbeelding
UPDATE 2 + VIDEO

Flinke brand bij 't Braadspit, pand mogelijk toch behouden

112 8.420 keer gelezen

UPDATE 19.45:

De brand is ontstaan door vlam in de pan. Pogingen van werknemers deze te doven met behulp van een branddeken en een blusser mochten niet baten. Daarna is de brandweer gebeld en die zijn met veel materiaal ter plaatse gekomen. De brandweer en het Braadspit laten weten dat zij de brand hebben kunnen blussen en daarbij is gebleken dat het pand is behouden.

Veel schade 
De brandweer meldt verder dat de gipsplaten in het plafond hun werk goed hebben gedaan. De inventaris heeft echter veel schade en deze zal hersteld moeten worden.


VEGHEL | Bij cafetaria 't Braadspit in Veghel is zaterdagmiddag rond 15.00 een fikse brand uitgebroken. Er kwam vuur en rook uit de schoorsteen en ook binnen is er brand te zien. De brand is inmiddels overgeslagen naar de opslag achter de friettent. Er is veel rookontwikkeling.

Er zijn meerdere brandweerwagens ter plaatse. In de zaak zelf is vuur te zien. Er lagen twee mensen te slapen die werden gewekt door het brandalarm. Beide hebben rook ingeademd en zijn in de ambulance nagekeken. Het pand lijkt volledig uit te branden.

Afgesloten 
De brand is naar alle waarschijnlijkheid begonnen in de afzuiging van het pand aan de Stationsstraat in Veghel. Er was al snel sprake van een uitslaande brand naar de opslag en het woonhuis. De straat is afgesloten. Het pand lijkt opgegeven.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Meest gelezen