Afbeelding

Verdenking van poging tot doodslag na ongeluk in Schijndel

Politie 2.820 keer gelezen

SCHIJNDEL | De politie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart in verband met een verdenking van een poging tot doodslag in Schijndel, veroorzaakt door keien die op de weg lagen. Het team onderzoekt het tragische ongeluk waarbij in de nacht van 23 op 24 juni een automobiliste zwaargewond raakte nadat ze over een aantal keien reed. "De keien lagen dusdanig op de weg dat iemand ze daar bewust moet hebben neergelegd. We zijn nog altijd op zoek naar tips hierover", zo laat de politie weten.

De 32-jarige vrouw uit Schijndel reed die bewuste nacht in haar woonplaats over de Structuurweg over keien die daar op de weg lagen. Haar auto kreeg een klapband, waardoor ze vervolgens met volle snelheid tegen een boom botste. "Ze heeft zwaar letsel over haar hele lichaam, wordt nu kunstmatig in slaap gehouden en het is nog niet duidelijk hoe ze hier uit gaat komen", aldus de politie. 

Tips
Vooralsnog zijn in totaal een tiental reacties binnengekomen bij het 25-koppige onderzoeksteam. "We zijn nog altijd op zoek naar getuigen en tips over het neerleggen van de keien. Ook willen we graag in contact komen met twee scooterrijders die in de bewuste nacht, kort voor het incident, over de Structuurweg reden. Deze personen kunnen belangrijke getuigen voor ons zijn. Herken je jezelf hierin of weet je wie deze scooterrijders kunnen zijn? Laat het ons weten en bel 0800-6070. Anoniem melding doen kan ook, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000", besluit de politie.