Politie.
Politie.

Getuigen van bedreigende situatie gezocht, Veghelse man aangehouden

Politie 4.554 keer gelezen

VEGHEL | De politie is op zoek naar getuigen in verband met een bedreigende situatie die zich vrijdagmiddag 1 december afspeelde bij een woning aan de Kaathovensedijk in Heeswijk-Dinther. In het onderzoek is inmiddels een verdachte uit Veghel aangehouden.

Een bewoonster van een pand aan de Kaathovensedijk in Heeswijk-Dinther zou vrijdagmiddag rond 13.45 uur bedreigd zijn met een op een vuurwapen lijkend voorwerp terwijl zij in haar woning was. De vrouw zou in de woning zijn geweest toen een auto de oprit opreed. Hier zouden twee mannen uit zijn gestapt. Eén van hen zou, terwijl hij voor een raam stond, een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben laten zien en geld hebben geëist. Toen een man met een grote hond op straat voorbij kwam lopen zouden de daders in de auto gevlucht zijn. 

Aanhouding
Eén van de verdachten zou een bekende zijn. Het gaat om een 24-jarige man uit Veghel. Hij is zaterdagmiddag in zijn woning aangehouden voor verder onderzoek.

Getuigen belangrijk
De politie wil in contact komen met getuigen die mogelijk iets gezien hebben vrijdagmiddag rond 13.45 uur bij de woning aan de Kaathovensedijk. In het bijzonder willen ze de man met de hond willen spreken. Getuigen kunnen zich melden via: 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000.