Inbrekers op het dak.
Inbrekers op het dak.
update

Politiehelikopter ondersteunt bij aanhouding inbrekers op dak in Osse centrum

112 5.051 keer gelezen

OSS | Drie verdachten zijn zondagnacht aangehouden in het Osse centrum. Ze hadden geprobeerd in te breken in een woning van een appartementencomplex in de Monsterstraat.

De politie kreeg rond 1.45 uur een melding over een poging tot inbraak in de Monsterstraat. De bewoonster hoorde gerommel bij haar woning en zag een onbekende man toen ze uit het raam keek. Agenten waren snel ter plaatse en hielden op straat in een brandgang een 22-jarige verdachte aan. Zijn woonplaats is nog onbekend. De ruit van een woningdeur in het appartementencomplex was vernield, maar voor zover bekend was er nog niets gestolen.

Dak
Er werden door agenten en buurtbewoners ook geluiden gehoord vanaf het dak van het complex. Dankzij warmtebeelden van de helikopter werden mannen van 26 en 28 jaar uit Berkel en Rodenrijs aangetroffen. Met een hoogwerker van de brandweer werd het duo rond 3.00 uur naar beneden gehaald. In de omgeving werden inbrekersmaterialen aangetroffen en in beslag genomen. Het drietal zit vast voor onderzoek.

De brandweer hielp.