Onderzoek van politie en douane in het Osse havengebied.
Onderzoek van politie en douane in het Osse havengebied.
update

Achttien bekeuringen en één aanhouding bij onderzoek politie en douane

112 5.317 keer gelezen

OSS | De politie en douane hielden dinsdag een actie in en rond het havengebied van Oss. Deze actie richtte zich onder andere op het transport van harddrugs en gerelateerde producten, zoals grondstoffen en afvalstoffen.

Het havenbedrijf verleende volledige medewerking aan beide diensten. In totaal werden er zo'n dertig agenten en tien medewerkers van de douane ingezet. Er werden onder meer veertig bestelbussen en een tiental zeecontainers gecontroleerd. De douane maakte mobiele scans van zeecontainers met hun 'Mobix'. Ook werd er gelet op verboden goederen en bijvoorbeeld verkeersovertredingen en de veiligheid van transport.

Samenwerking
Er werden geen harddrugs of aanverwante goederen aangetroffen. Wel werden door agenten achttien bekeuringen uitgeschreven aan bestuurders, voornamelijk omdat ze geen geldig rij- of kentekenbewijs bij zich hadden. Eén man werd aangehouden omdat hij geen geldig legitimatiebewijs op zak had. Eén personenauto werd in beslag genomen. Het voertuig is in zo'n slechte technische staat dat hij wordt vernietigd.

Onderzoek van politie en douane in het Osse havengebied.

Meest gelezen