Logo 112brabantnieuws.nl
De politie is een moordonderzoek gestart na de dood van een bewoner van een woning aan de Roefsstraat in Nieuw-Bergen.
De politie is een moordonderzoek gestart na de dood van een bewoner van een woning aan de Roefsstraat in Nieuw-Bergen. (Foto: SK-Media)

Dode man in Bergen is bewoner woning: politie onderzoekt meerdere scenario's

  •   1396 keer gelezen

BERGEN | In een woning op de Roefsstraat in Bergen is dinsdag 26 november een dode man aangetroffen. Dit betrof de 58-jarige bewoner. De politie gaat uit van een misdrijf. Meerdere scenario's worden mogelijk geacht en onderzocht.

De dag na de vondst van het lichaam werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met daarin twintig medewerkers opgericht om de zaak te onderzoeken. De eerste week van het onderzoek hebben medewerkers van forensische opsporing onderzoek gedaan in de woning waar het lichaam is aangetroffen. Daarnaast is geïnvesteerd op buurtonderzoek en het horen van mogelijke getuigen.

Identificatie slachtoffer
De identificatie van het slachtoffer liet enkele dagen op zich wachten. Dit komt doordat forensische expert eerst zorgvuldig onderzoek deden en wilden voorkomen dat het sporenbeeld verstoord werd. Uiteraard waren er wel sterke vermoedens over de identiteit van het slachtoffer. Na onderzoek op het lichaam werden deze vermoedens bevestigd en kon definitief gesteld worden dat het slachtoffer de 58-jarige bewoner van het huis aan de Roefsstraat was.

Meer berichten