Opgepakte snuivende automobilist vraagt politie om zijn taakstraf af te zeggen | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl
(Foto: Facebook politie Oss)
(Foto: Facebook politie Oss)

Opgepakte snuivende automobilist vraagt politie om zijn taakstraf af te zeggen

  •   keer gelezen

OSS | Een gevaarlijke achtervolging vrijdagochtend door het Osse centrum. Meerdere mensen moesten op het trottoir aan de kant springen om een ongeluk te voorkomen. De politie slaagde erin om een scooterrijder te arresteren in de Asterstraat.

De bestuurder kwam ten val en maakte een buikschuiver. Hij liep hierbij diverse schaafwonden op zijn lichaam en gezicht op. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed was van amfetamine, cocaïne en THC. De verdachte beledigde en bedreigde agenten tijdens zijn arrestatie.

Andere aanhouding
De politie kreeg tijdens de afhandeling van de melding een andere melding binnen dat een persoon met een ongeldig verklaard rijbewijs ging rijden. De vorige keer werd hij met veel verzet aangehouden. Agenten slaagden er vandaag in om hem klem te rijden. De verdachte werd gearresteerd en bleek onder invloed te zijn. Ook had hij harddrugs op zak. “Deze verdachte vroeg ons of wij zijn taakstraf af wilden bellen. Hier was hij namelijk op weg naar toe. Op het bureau vond ook deze verdachte het nodig om ons te beledigen. Daarnaast vernielde hij de identiteitszuil. Ook deze feiten worden ten laste gelegd”, aldus de Osse politie. Het voertuig is in beslag genomen.

Meer berichten