Afbeelding

Grote zoektocht naar vermiste Rob van Berkel

Algemeen

SINT-OEDENRODE | Heel het weekend en maandag opnieuw is volop gezocht naar de vermiste Rooienaar Rob van Berkel. Rondom de uitkijktoren aan de Meulekenslaan in Liempde – waar zijn fiets is gevonden - is veel mankracht ingezet, maar ook politiehonden en een helikopter hebben geholpen met zoeken. Tot op heden is de man nog niet gevonden.

Zowel op het water als op het land is gezocht. De brandweer kamde gisteren de Dommel uit tot aan snelweg A2. Politiehonden, politiemensen en een helikopter zochten naar de 75-jarige man in het natuurgebied eromheen. Maandag kammen zo’n zeventig legerveteranen van het Veteranen Search Team de weilanden uit. Ook de familie van de vermiste persoon helpt mee met zoeken.

Sinds vrijdagmiddag is Rooienaar Rob van Berkel vermist. Al dagen is er geen spoor van hem. Op zondagavond maakte de politie via Facebook bekend dat de fiets van de 75-jarige man was teruggevonden in Liempde. De man is ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur en grijs haar. Hij is gekleed in een donkerblauwe vest met daarover een donkerrblauwe bodywarmer met rode voering. Tevens draagt hij een lichtblauwe spijkerbroek en bruine lederen schoenen. “Heeft u een tip, de vermiste man gezien, of andere op- of aanmerkingen die kunnen helpen met het vinden van Rob van Berkel? Bel dan naar 0900-8844”, aldus de politie.