Politie rijdt auto klem en pakt drugsdealers op | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl
Foto:

Politie rijdt auto klem en pakt drugsdealers op

  •   keer gelezen

VEGHEL | Tijdens een drugsactie door medewerkers van het politieteam in Den Bosch, werden vrijdagavond in Veghel twee vermoedelijke dealers aangehouden. Zij zitten vast voor nader onderzoek.

Agenten hielden een auto in de gaten, waarvan het vermoeden bestond dat de inzittenden mogelijk in drugs handelden. De politie zag de inzittenden van de auto op meerdere plaatsen in Den Bosch vermoedelijk drugs verkopen en ze besloten de auto te volgen naar Veghel. Daar reden agenten de auto op de Donauring klem en werden de auto en de twee inzittenden gecontroleerd. Tijdens deze controle vond de politie in de auto een sealbag met in totaal 18 zakjes drugs, vermoedelijk hennep. 

Contant geld
De twee mannen, een 21-jarige man uit Rosmalen en een 22-jarige man uit Den Bosch, werden aangehouden voor dealen. Zij zijn naar het politiebureau gebracht en zitten vast. De drugs en de auto werden in beslag genomen. Eén van de twee verdachten had een contant geldbedrag van enkele honderden euro’s op zak. De politie heeft het vermoeden dat dit met de drugshandel werd verdiend en daarom hebben ze het in beslag genomen.

Meer berichten