Logo 112brabantnieuws.nl

Milieuvriendelijke snackbakjes van natuurlijke materialen

  •   keer gelezen

Dankzij een geschikt bakje geniet je meer van je favoriete snacks. De vorm en grootte is doorslaggevend. Daarnaast speelt het materiaal een rol. Broodjes, noedels, frikandellen en patat smaken nog lekkerder wanneer ze in een passend bakje worden geserveerd.

Snackbakjes in alle soorten en maten

Iedere snack vraagt om een ander bakje. Want een patatje mayo is heel wat anders dan een gehaktbal of een vers belegd broodje. Door het perfecte bakje bij je snacks te leveren kom je professioneler over. Bovendien worden je hapjes en tussendoortjes op een mooie manier gepresenteerd. Daardoor zien ze er nog smakelijker uit.

Voedselverpakkingen voor elke branche

Het afhalen en bezorgen van maaltijden en snacks vraagt om fatsoenlijke methodes om etenswaren te vervoeren. Tussen verschillende branches zit nogal wat onderscheid. Want een Aziatisch afhaalrestaurant heeft andere bakjes nodig dan bijvoorbeeld een snackbar of een ijssalon. Bakjes op maat is dé manier om je klanten optimaal van dienst te zijn. Etenswaren komen netjes en warm op de bestemming aan.

Bakjes die op natuurlijke manier afbreekbaar zijn

We dragen allemaal ons steentje bij om het milieu te beschermen. Plastic verpakkingen zijn daarom niet meer van deze tijd. Door te kiezen voor andere materialen genieten we nog net zoveel van onze snacks. Denk bijvoorbeeld aan bakjes van suikerriet, karton, PLA en hout.

Een extra laagje voor meer gebruiksgemak

Snackbakjes van hoge kwaliteit beschikken over een extra laagje. Die zit aan de binnenkant. Het doel is om het lekken van eten te voorkomen. Anders loop je de kans dat het één grote smeerboel wordt. Vooral wanneer je snacks gezamenlijk in een zak vervoert. Neem geen enkel risico en zorg dat gerechten altijd netjes bij de klant aankomen.

Stevige en stijlvolle bakjes voor maaltijden en snacks

Een bakje is meer dan alleen een container om eten te vervoeren. Want meestal fungeert het ook als bord. Daarom is het wel zo prettig als ze een beetje stevig zijn. Aangezien je er dan niet zo gemakkelijk doorheen prikt. Een nog groter probleem is het doorbuigen van bakjes. Hierdoor valt de inhoud namelijk op de grond of over de kleding van de klant. Hoogwaardige bakjes zijn daarom absoluut geen overbodige luxe. Je presenteert je cafetaria, pizzeria, restaurant of kantine direct op de best mogelijk manier. Daardoor blijven klanten terugkomen.

Vind de mooiste en stevigste snackbakjes van duurzame materialen.

Meer berichten