Logo 112brabantnieuws.nl

Nooit meer inspiratieloos door Brabant dankzij de City App

  •   keer gelezen

Brabant is een levendige en boeiende regio waar altijd wel iets te beleven valt. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de juiste informatie te vinden over de verschillende steden. De City App houdt de gebruikers altijd up-to-date over zowel geplande evenementen als over de horeca, cultuur en retail in de stad naar keuze.

City App

De City App is een promotieplatform voor een gemeente of stad en is beschikbaar voor vele steden en gemeenten in Noord-Brabant, zoals Oss en Breda. De app geeft informatie over de horeca, retail, cultuur en evenementen in de gekozen gemeente of stad. De app is onderverdeeld in vijf categorieën: nieuws, agenda, stappen, shoppen en beleven. In de blogs en scoops wordt het nieuws van de stad of gemeente verwerkt. De agenda wordt gevuld door evenementen en de bioscoop. In de categorie stappen bevinden zich alle drank- en eetgelegenheden van de gekozen stad of gemeente. Onder het kopje shoppen staan alle winkels en winkelgebieden. Beleven brengt cultuur, natuur en activiteiten samen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Samenwerken met de City App

Elke ondernemer die wenst samen te werken met de City App krijgt de kans om zijn of haar bedrijf uitgebreid voor te stellen op de app. Met foto’s krijgen consument een goed idee over hoe de zaak eruit ziet en aan de hand van de introductie kan de consument beslissen of hij of zij de zaak al dan niet wenst te bezoeken. Dankzij de map onderaan de pagina van elk bedrijf is het makkelijk navigeren door de straten van de stad of gemeente. Consumenten krijgen dan weer de kans om een review achter te laten op de pagina van elk bedrijf. Dit helpt andere consumenten weer om de juiste beslissing te nemen als ze iets willen kopen.

De app downloaden

De City App is per stad te downloaden, daarvoor volstaat een smartphone met een mobiel-abonnement. De app is gratis te downloaden en er bestaat een versie voor zowel iPhone als voor Android. Wijzigingen aan evenementen of ondernemingen zijn in realtime zichtbaar omdat de app rechtstreeks gekoppeld is aan de website waarop deze gegevens worden beheerd.

Stappen & Shoppen

Stappen & Shoppen is de oprichter van de City Apps. De onderneming richt zich voornamelijk op de promotie van horeca, cultuur en retail. Dit zijn in de meeste steden en regio’s de belangrijkste trekpleisters. Met de City Apps creëert het bedrijf een platform waarvan zowel de stad of gemeente, de ondernemers en de consumenten profijt van ondervinden. Via de City Apps geeft Stappen & Shoppen ondernemers in retail en horeca de mogelijkheid om zich te profileren op het platform.

Meer berichten