Verdachte van steekpartij aangehouden in het Heschepad. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)
Verdachte van steekpartij aangehouden in het Heschepad. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Gewonde bij steekpartij in City Hotel, verdachte gearresteerd op Heschepad

112 6.707 keer gelezen

OSS | Bij een steekpartij in het City Hotel aan de Raadhuislaan in Oss is zondag rond 17.00 uur een gewonde gevallen. Het slachtoffer liep steekwonden in zijn gezicht op. Hij is niet in levensgevaar.

De dader van de steekpartij sloeg op de vlucht. Agenten troffen de verdachte aan op het Heschepad in Oss en arresteerden hem. Er is een onderzoek ingesteld. 

Arbeidsmigranten
Ondernemer Tom Sijpestijn gaf eerder dit jaar in het magazine Bedrijvig Oss aan dat omwonenden niet bang hoeven te zijn voor overlast. “In het Flexhuis (ook aan de Raadhuislaan, red.) verblijven ook tientallen arbeidsmigranten. Die hebben in zes jaar tijd nog nooit voor problemen of overlast gezorgd. Sterker nog: buurtbewoners zijn juist blij dat ons pand bewoond is. Het is heel simpel: als je een gebouw exploiteert, ben je verplicht om alles goed te onderhouden. Dat zal bij het City Hotel niet anders zijn. Bovendien zijn arbeidsmigranten in het City Hotel niets nieuws. Buitenlandse gasten en medewerkers van onder meer MSD of Heesen Yachts verblijven er al sinds jaar en dag voor korte periodes.”

Onderzoek in de Raadhuislaan. (Foto: Gabor Heeres, Foto Mallo)

Meest gelezen