Logo 112brabantnieuws.nl
Foto:

Wilde politieachtervolging eindigt met drie gewonden en politieauto in voortuin

  •   keer gelezen

Update:

De politie geeft tekst en uitleg: “Bij een heterdaad auto-inbraak in Uden was een auto weggereden met daarin drie verdachten. Door de snelle en duidelijke info van een getuige zagen de collega’s de auto al gauw rijden en zetten de achtervolging in. Vanuit Uden reden ze de A50 op om er bij Veghel weer af te gaan. Kort hierna verloor de bestuurder van de vluchtauto bij Het Ven de macht over het stuur. De drie aangehouden verdachten zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een politieauto moest de gecrashte auto ontwijken, schampte een boom en kwam in een tuin terecht.”
De politieagenten bleven ongedeerd. De verdachten reden vermoedelijk ook met een gestolen voertuig. Verder onderzoek wordt gedaan.


VEGHEL | Op Het Ven in de richting van het Visven in Veghel zijn maandagavond rond 23.30 uur drie mensen gewond geraakt na een politieachtervolging. De politie achtervolgde al vanaf de Busselbundersweg een automobilist. Die laatste verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. De politieauto eindigde met schade in een voortuin.

Het is niet bekend waarom de politie de personenauto achtervolgde. Alle drie de gewonden zaten in de gecrashte auto. Er werd in eerste instantie een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet ter plaatse gekomen. Het traumapersoneel kwam met de auto naar de plaats van het ongeluk.


De wilde achtervolging leidde tot schade aan de politieauto,

Meer berichten