Logo 112brabantnieuws.nl
Vandalisme in en rondom het Aldendrielpark in Mill.
Vandalisme in en rondom het Aldendrielpark in Mill. (Foto: Eigen foto)

Opnieuw vandalisme rond Aldendrielpark in Mill: getuigen gezocht

  •   keer gelezen

MILL | In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 april zijn struiken en planten uit de grond getrokken in het Aldendrielpark in Mill en her en der neergegooid. 

Regelmatig is het park op de hoek van de Schoolstraat en Beerseweg de dupe van zinloos vandalisme. Struiken, planten en hagen worden vernield en met bruut geweld uit de grond getrokken om vervolgens weggegooid te worden. “Waarom doet men dit?” vraagt voorzitter Cees Berends van Stichting Aldendrielpark Mill zich af. “Wij proberen met een club vrijwilligers het park te promoten als mooie locatie voor ontmoeting en ontspanning. We onderhouden het park en zorgen dat er af en toe kleinschalige activiteiten zijn. Als je dan ziet dat struiken en planten uit de grond worden getrokken, dan kun je daar boos en verdrietig van worden.”

Getuigenoproep
Struiken en een gesloopt reclamebord zijn gegooid op een aan de Schoolstraat geparkeerde auto. Stichting Aldendrielpark Mill roept getuigen op zich te melden. Mail naar info@aldendrielpark.nl of bel Cees Berends via 06-51 23 57 83.

Meer berichten