Logo 112brabantnieuws.nl
Advertorial

Vakantie in eigen tuin vieren deze zomer? Hier kun je aan denken!

  •   keer gelezen

Vind jij de tuin een heerlijke plek om veel tijd door te brengen? Vooral als de zon schijnt, kan het in de tuin natuurlijk heerlijk toeven zijn. Ben jij niet van plan om dit jaar op vakantie te gaan? Dan kan het een idee zijn om een soort vakantieoord van je eigen tuin te maken. Want ja, ook in je eigen tuin kun je dat heerlijke vakantiegevoel krijgen. Waar je aan kunt denken? Wij sommen hieronder wat ideetjes voor je op!

Zet een zwembad neer

Zeg je zomervakantie, dan zeg je zwemmen. Vind jij het heerlijk om zo nu en dan even af te koelen als het warm is? Dan is het een aanrader om een zwembad in de tuin te plaatsen. Qua zwembaden kun je alle kanten op. Als je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin, is het een aanrader om te kiezen voor een opblaasbaar zwembad. Hier hoef je niet veel geld aan kwijt te zijn, maar het kan je daarentegen wel een hoop plezier opleveren. Met een zwembad in de tuin kun jij wanneer je maar wilt even lekker de verkoeling opzoeken. Als je op zoek bent naar toffe zwembaden, kun je een kijkje nemen bij Heuts.

Tuinmeubilair

Naast een zwembad in de tuin kun je ook met tuinmeubilair al een eind komen in het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin. Als je al over veel tuinmeubilair beschikt, is dit natuurlijk mooi meegenomen. Als dit niet het geval is, is het zeker iets om over na te denken. Met behulp van leuke tuinmeubelen kun je het namelijk zo comfortabel mogelijk maken voor jezelf. Bij tuinmeubilair kun je bijvoorbeeld denken aan een loungeset, tuinset, hangstoel, ligbedden of tuinbank.

Voldoende tuinverlichting

Wil je de lange zomeravonden kunnen doorbrengen in eigen tuin? Dan is ook voldoende tuinverlichting onmisbaar. Plaats dit voornamelijk in de zithoeken die je hebt gecreëerd in je tuin, zodat je hier nog lang van het heerlijke weer kunt genieten. Je kunt hierbij denken aan basisverlichting voor in de tuin, maar wat sfeerverlichting toevoegen om het gezelliger te maken kan ook zeker geen kwaad.

Deze drie dingen kunnen jou erbij op weg helpen om het ultieme vakantiegevoel te krijgen, gewoon in eigen tuin. Het is dan alleen nog maar wachten op de zonnige dagen!

Meer berichten