Telefoons weg na ramkraak Phone House

Algemeen 50 keer gelezen
UDEN - De politie is op zoek naar getuigen van een ramkraak die in de nacht van woensdag op donderdag werd gepleegd op een filiaal van The Phone House aan de Sacramentsweg in Uden. Hierbij werd een onbekend aantal telefoontoestellen ontvreemd.

Ramkraak-phone-house-1
De ravange na de ramkraak bij The Phone House was groot (foto: N. van der Bolt)

Een zwarte personenauto ramde rond 3.00 uur de winkelpui, waarop meerdere daders het pand betraden. Zij namen onder meer verschillende telefoons mee. Zij gingen er daarna in dezelfde auto vandoor. Onbekend is hoeveel personen er exact bij de kraak zijn betrokken. De politie heeft camerabeelden veiliggesteld en die worden in het onderzoek betrokken.
Later op de ochtend kregen agenten een melding dat er op de Hulstheuvel een beschadigde Audi stond. Het bleek te gaan om het voertuig dat bij de kraak is gebruikt. Onderzoek heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat de auto in de ochtend van dinsdag 14 januari is gestolen vanaf een adres aan de Kennedystraat in Berlicum.
Getuigen van de ramkraak of van de diefstal van de Audi worden verzocht contact op te nemen met politie in Uden op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven over de zaak kan ook op 0800-7000.

Ramkraak-phone-house-2
De ravange na de ramkraak bij The Phone House was groot (foto: N. van der Bolt) Bron Kliknieuws

Meest gelezen