Afbeelding

Dode en gewonde agent bij schietincident (update)

Algemeen 59 keer gelezen

Boekel - Bij een schietincident op de Beatrixlaan kwam in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 maart een man om het leven. Een politieagent raakte gewond. De politie ontving rond 01.45 uur een melding dat een man met een wapen over straat zou lopen. Aangekomen op de Beatrixlaan, werden agenten beschoten vanuit een woning. Rond 02.00 uur raakte hierdoor een agent gewond aan zijn been. Hij is naar een ziekenhuis gebracht en geopereerd. Naar omstandigheden maakt hij het goed.

Dode man
Korte tijd later arriveerde het arrestatieteam dat eveneens vanuit de woning werd beschoten. Over en weer werden vervolgens schoten gelost. Rond 04.00 uur gingen de agenten de woning binnen. Daar troffen zij een dode man aan. Hoewel de formele identificatie nog moet plaatsvinden, gaat de politie er vanuit dat het een 45-jarige man uit Boekel betreft. Hij woont in dezelfde straat als de woning waarin hij zich had verschanst.

Onderzoek
Hoe de man om het leven is gekomen, is nog niet duidelijk. De recherche onderzoekt de zaak. Meer bijzonderheden worden niet naar buiten gebracht.

IMG_4665.jpg


IMG_4666.jpg


IMG_4667.jpg


IMG_4668.jpg


IMG_4669.jpg


IMG_4670.jpg


IMG_4671.jpg


IMG_4672.jpg

Meest gelezen