Getuigen gezocht in verband met aanranding en beroving | Kliknieuws
Logo 112brabantnieuws.nl

Getuigen gezocht in verband met aanranding en beroving

  •   keer gelezen   Politie

SCHIJNDEL | Op de Vijverweg in Schijndel is donderdagavond 3 november rond 21.00 uur een vrouw door een nog onbekende fietser onzedelijk betast. Een dag later, vrijdag 4 november, werd op ongeveer dezelfde locatie rond dezelfde tijd een andere vrouw door een passerende fietser van haar tas beroofd. De politie sluit niet uit dat sprake is van dezelfde dader en zoekt getuigen.

Ruim een week eerder, op woensdag 26 oktober, rond 17.30 uur, vond ook een zedenincident plaats in de omgeving van de kruising Zwembadweg – Structuurweg en de kruising van de Vijverweg met de Oude Molenheide ook in Schijndel.

Signalement
De dader van alle drie de incidenten zou een blanke huidskleur hebben en wordt rond de 20 jaar geschat. De verdachte van het eerste incident droeg een camouflage jas, een grijze sportbroek en een pet. In beide andere gevallen wordt gesproken over een man met een grijze sweater, al dan niet met capuchon.

De politie zoekt getuigen. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Anoniem bellen kan naar 0800-7000. Online een melding maken kan via politie.nl/melden.

Meer berichten