Logo 112brabantnieuws.nl
Autodieven slaan op de vlucht in Sint Anthonis.
Autodieven slaan op de vlucht in Sint Anthonis. (Foto: Politie Boxmeer)

Autodieven slaan op de vlucht in Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Politie

SINT ANTHONIS | De politie is op zoek naar getuigen of personen die meer weten over twee autodieven die in de nacht van woensdag op donderdag op de vlucht sloegen toen zij door de politie werden aangehouden in de Molenstraat in Sint Anthonis.

De beide inzittenden van een grijze Audi A4 kreeg omstreeks 00.50 uur een stopteken, omdat de kentekenplaten op de auto toebehoorden aan een uitgevoerde BMW. Toen de politie uitstapte voor de controle, stapte het duo uit en rende weg. Ondanks een korte achtervolging in de buurt van de Wim Verschurenstraat, Hoefstraat en De Hoef en het uitkammen van het gebied, werden beide dieven niet meer gevonden.
De Audi bleek te zijn gesloten in Wijchen in de nacht van 16 op 17 september. In de auto trof de politie inbrekerswerktuigen en meer kentekenplaten van uitgevoerde voertuigen aan.
De Audi is in beslag genomen en wordt door de technische recherche onderzocht. "Ondanks dat we de mannen (nog) niet aan hebben kunnen houden, hopen we toch dat we hiermee wel inbrekers hebben verstoord die op zoek waren naar een plaats om hun slag te slaan", aldus de politie.
Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via tel. 0900-8844 of 0800-7000 (Anoniem).

Meer berichten