Logo 112brabantnieuws.nl

Opengeklapt mes aangetroffen op achterbank

  •   keer gelezen   Politie

VEGHEL | De politie kreeg woensdagmiddag een melding om de Tamoil in Veghel te bezoeker. De melder zag dat twee jonge mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van het tankstation. De melder gaf aan het vermoeden te hebben dat het tankstation mogelijk geskimd werd. Dat laatste bleek uiteindelijk niet het geval te zijn, wel trof de politie een mes aan.

Doordat de melder een goed en duidelijk signalement gaf en het kenteken van het voertuig goed had doorgegeven, was het voor de politie makkelijker op zoek te gaan naar de auto. "Op de parkeerplaats troffen wij twee personen aan die aan het signalement voldeden en het voertuig wat de melder beschreven had. Wij spraken de personen aan en controleerde het voertuig wat ze bij zich hadden. Al snel zagen wij op de achterbank een opengeklapt mes liggen. Volgens de wet wapens en munitie is dat niet toegestaan", laat de politie weten.
De agenten hebben het mes in beslag genomen en de verdachte meegenomen naar het politiebureau waar hij verhoort is. "We hebben het tankstation gecontroleerd en zij zijn niet geskimd", besluit de politie. 

Meer berichten