Logo 112brabantnieuws.nl
Politie pakt man op.
Politie pakt man op. (Foto: )

Mannen gaan op de vuist, politie houdt verdachte aan

  •   keer gelezen   Politie

VEGHEL | De politie kreeg maandagavond een melding binnen van een vechtpartij aan de Dr. Schaepmanlaan in Veghel. De melder had een vechtpartij gezien tussen drie personen. De politie ging direct kijken en hield daar één persoon aan. 

De melder bij de politie hoorde dat er geschreeuwd werd en zag dat er vervolgens gevochten werd. De politie ging met spoed ter plaatse. "Eenmaal gearriveerd werd er niet meer gevochten. Wel zagen wij een aantal mannen staan die in discussie waren. Al snel werd duidelijk dat er een conflict was ontstaan waarbij de gemoederen hoog opliepen en er uiteindelijk geslagen werd. De verdachte was zichtbaar onder invloed. Het slachtoffer vertelde dat hij pijn had in zijn nek. De verdachte werd door ons aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het hoofdbureau in Den Bosch. De tegenpartij deed aangifte van mishandeling", laat de politie weten.
Tegen de verdachte is een proces-verbaal opgemaakt en dat wordt opgestuurd naar Justitie. Zij gaan hier verder een oordeel over vellen.

Meer berichten