Afbeelding

Ossenaar (23) aangehouden in Heesch met vermist 11-jarig meisje in de auto

Politie 7.824 keer gelezen

HEESCH | Een 11-jarig meisje uit Rotterdam is na een grote zoektocht maandagavond 18 september gevonden door agenten. Ze zat in een auto in Heesch met een 23-jarige man uit Oss. De man is aangehouden.

De ouders van het meisje maakten zich erge zorgen toen bleek dat het meisje zondagmorgen 17 september niet meer thuis was. Ze alarmeerde de politie. De foto van het meisje werd meteen door de politie gedeeld op social media en dit bericht werd veel gedeeld. Dat leverde niet meteen tips op, maar achter de schermen ging een groot rechercheteam verder met de zoektocht.

Het onderzoeksteam wist in kaart te brengen waar het meisje mogelijk geweest was. Dankzij camerabeelden kwam een verdachte in beeld: een 23-jarige man uit Oss. Direct is een team naar de woning in Oss gegaan. Hier troffen zij niemand aan.

Na verder zoeken werd de auto van de man rond 21.00 uur gesignaleerd op een parkeerplaats in Heesch. Het meisje zat bij de man in de auto. In goede gezondheid is zij naar het politiebureau gebracht en daar konden agenten de ouders bellen met het goede nieuws dat hun dochter terecht was.

Met het meisje wordt nu gesproken om te achterhalen wat er is precies is gebeurd. De 23-jarige man is aangehouden op verdenking van onttrekking van het ouderlijk gezag. Hij zit nog vast en wordt verhoord.