Afbeelding

Laatste kans voor nieuwbouw in Kaatsheuvel

Zakelijk

KAATSHEUVEL | Woningzoekers in Loon op Zand hebben nog een laatste kans om zich in te schrijven voor nieuwbouw in Kaatsheuvel. Nieuwbouwplan de Westwaard, aan de westkant van het dorp, bestaat uit 42 diverse woningtypen. Van deze 42 woningen zijn er nog 18 beschikbaar.

Dorps en landelijk karakter van nieuwbouw Kaatsheuvel
De ontwikkeling van nieuwbouwproject Westwaard geeft nieuwbouw Kaatsheuvel een mooie uitbreiding met 42 diverse woningtypen. Deze nieuwe woonwijk wordt ontwikkeld met het oog voor een gemoedelijke buurt met een dorps, landelijk karakter.

Zo wordt rondom deze nieuwbouw in Kaatsheuvel een gebied met bomenrijen aangeplant, is er een buitenspeelruimte, mooie wandelpaden en duurzame waterpartijen. Dit alles maakt het heerlijk wonen in de Westwaard!

Diverse typen nieuwbouwwoningen
Dit nieuwbouwplan bestaat uit diverse woningtypen:

  • Rij- en hoekwoningen
  • Twee-onder-een-kapwoning
  • Vrijstaande woningen

Deze woningen variëren in woonoppervlak van 117m2 tot wel 173 m2. Een nieuwbouwwoning in Kaatsheuvel is beschikbaar vanaf een koopsom van €367.000 vrij op naam.

Heerlijk wonen in Kaatsheuvel
Kaatsheuvel staat natuurlijk bekend als Eftelingdorp, maar ook het dorp zelf is voorzien van alle dagelijkse behoeften voor jong en oud. Deze nieuwbouw dan ook een uitstekende keus voor een aangename woonomgeving voor met name gezinnen.

Bij de bouwplannen wordt ingezet op comfort, duurzaamheid en voorzieningen. Mede dankzij de vele bezoekers in de regio bruist het dorpscentrum van gezelligheid.

De uitvalswegen naar Tilburg en Waalwijk maken de nieuwbouw in de Westwaard goed bereikbaar. Ook zijn uitgestrekte natuurgebieden als de Loonse en Drunense Duinen om de hoek. Dit maakt dit bouwplan ook geliefd bij mensen die de reuring van de stad willen ontvluchten en tot rust willen komen in de natuur.

Nog 18 woningen beschikbaar
Van de totaal 42 woningen van dit nieuwbouwplan zijn er nog 18 beschikbaar voor verkoop, variërend in woonoppervlak en grootte van de kavel. Geïnteresseerden kunnen via Nieuw Wonen Natuurlijk Brabant een gratis woonaccount aanmaken en zich aanmelden voor het project. Hiermee blijf je als woningzoeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook biedt Nieuw Wonen de kans om als woningzoeker woonwensen achter te laten. Hiermee wordt de behoefte in de regio gebundeld. Betrokken partijen gaan vervolgens in gesprek met projectontwikkelaars en gemeenten in Brabant om voor deze behoeften nieuwbouwprojecten te ontwikkelen.