Kroegen houden een Koningsdag feestje op de Markt in Veghel

VEGHEL | Fellows & Friends, 't Hart van Veghel en Abbey Road houden samen een feestje op Koningsdag. De Markt is nog niet helemaal af, maar dat weerhoudt de Veghelse kroegen er niet van om iets te organiseren. Het buitenprogramma start vrijdag om 15.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

De kroegen hebben de hulp ingeroepen van diverse dj's. Verder zijn er liveoptredens van Kennèh en Lekker Weer.
Kennèh is een Nederfolkband uit de Achterhoek die al jarenlang zijn onstuimige sporen trekt door het hele land. Of de mannen nou spelen in een donker bruin café, in feesttenten of op festivals, altijd zorgen ze ervoor dat het publiek terecht komt in een ouderwets gezellig feest. Pak als stevige basis herkenbare nummers van onder andere Limburgse trots Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en het Brabantse BZB. Voeg daar wat herkenbare Nederpopklassiekers, in geheel eigen stijl gebracht, aan toe en voilà.
Feestband Lekker Weer speelt covers met een eigen twist. Met zomerse medleys, opzwepende festivalknallers en een energieke performance is Lekker Weer een tropische verrassing. Verwacht hits van 50 Cent, Jody Bernal, de Lambada, Outkast, Doe Maar, Franz Ferdinand, Ariana Grande, The Human League en alles wat daar tussenin zit.