Maak kennis met Talentcentrum en bezoek de kerstmarkt

OSS | Bent u al ooit in het Talentcentrum geweest in Oss? Op deze plek ontmoeten mensen elkaar iedere dag met hun talent zonder dat daar geld tegenover staat. Op donderdag 19 december doen ze dat rondom het thema Kerst. Daarom wordt er die dag een kerstmarkt georganiseerd tussen 15.00 en 19.00 uur.

Je kan die dag gratis een kraam krijgen. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar gcsieben@ziggo.nl. Je kunt ook binnenlopen voor een gratis kopje koffie/thee met wat lekkers. De spulletjes op de kerstmarkt worden te koop aangeboden. Op die dag kan je meteen zien wat we nog verder te bieden hebben. "We lenen bijvoorbeeld gratis een duo-fiets uit, je kan aanschuiven bij diverse eetgroepen, er kunnen taallessen gevolgd worden, er worden gratis tuinbakken aangeboden waar je je eigen groente kan kweken, er is een atelier waar je met andere mensen creatief aan de slag kan en er wordt gereedschap opgeknapt voor de derde wereld en nog veel meer. Kom dus naar de kerstmarkt om in een gezellige sfeer te zien en horen wat het Talentcentrum is", aldus de organisatie.
Het adres van het Talentcentrum is Linkensweg 8B in Oss. Dit is het eerste weggetje rechts als je via de Visserskerk de Linkensweg inrijdt.