Speciale kalender voor Bijzonder Aktief


Bij Bijzonder Aktief sporten mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben daarbij de keuze uit vijf verschillende sporten.

Een probleem is dat de deelnemers niet of niet voldoende kunnen lezen. Dat bemoeilijkt de communicatie. Om toch aan te geven wanneer er gesport kan worden, heeft de stichting voor haar deelnemers een speciale kalender ontwikkeld. Aparte emblemen per sport geven daarop aan wanneer voor tafeltennis, fitness, basketbal, bowlen of zwemmen gekozen kan worden. Daarmee biedt de stichting haar deelnemers een erg praktisch hulpmiddel.


Nederlaag TOP Oss


OSS | TOP Oss in thuis- en uitwedstrijden is een ander verhaal. Daar waar de Osse ploeg op eigen veld eigenlijk tegen niemand kansloos hoeft te zijn, is het in andere stadions geen schim van die ploeg.

Afgelopen vrijdagavond was Almere City FC met 3-0 te sterk. De zevende nederlaag in negen uitwedstrijden. Alleen bij Helmond Sport werd er gewonnen, bij FC Dordrecht pakten de Ossenaren een punt. Door de nederlaag bezet TOP Oss de achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Komende vrijdag komt Excelsior op bezoek in Oss.