Jeugdvoetbal

JO 19-1 – Gemert JO 19-1 2-4
Gemert maakte voor rust 0-1. In de tweede helft leunde ze op de omschakeling wat ze goed afging. Het werd uiteindelijk 0-4 en een kansloze missie. Blauw Geel'38 kwam nog terug naar 2-4 via Jop en Jeroen, maar daar bleef het bij. JO 19 gaat de winterstop in tot 8 februari 2020.

JO 17-1 – UNA 2-6
Dat het een moeilijke missie zou worden tegen de koploper was vooraf al duidelijk. Blauw Geel'38 kwam op 1-0 via Marko. UNA kwam op 1-1, maar Joep bracht weer de 2-1 voorsprong. Veel schoonheidsfoutjes deden JO-17 de das om. Het werd 2-6. Zaterdag de bekerwedstrijd thuis tegen Brandevoort.

Avanti'31 JO 15-1 – JO 15 1-0
Met 1-0 verlies werd het een schlemielige nederlaag. Kansen voor beide ploegen, maar na rust was het Avanti'31 dat opende met 1-0. Een doelpunt van Amir werd onterecht afgekeurd en zo kroop Avanti'31 door het bekende oog van de naald. De winterstop duurt tot 8 februari

MVV JO-13-1 – JO 13-1 4-2
Ondanks de nederlaag een goed gevoel tegen de koploper uit Maastricht. Na 2-0 werd het 2-1 door Noor. JO 13 kwam terug naar 3-2. Toen de 3-3 in de lucht hing was het MVV dat toesloeg naar 4-2. Ook JO 13 heeft winterstop.