Blauw Geel'38/Jumbo verslikt zich lelijk in Hoogland

VEGHEL| Blauw Geel'38 leed thuis tegen Hoogland een afgetekende 3-5 nederlaag. Veel doelpunten waar Zain en Koen voor rust scoorden. Hoogland deed dat ook, zelfs drie keer. In de tweede helft, bij een 2-3 achterstand, kreeg Sjaak rood wegens een licht duwtje tegen Coen Heus die de stervende zwaan acteerde. Hij smeerde Sjaak een rode kaart aan die wellicht zijn gezonde verstand had moeten gebruiken. Na de 2-3 ruststand eindigde het duel uiteindelijk tegen het in ondertal spelend Blauw Geel'38 in een 3-5 nederlaag waar Tim nog schitterend van afstand scoorde. Blauw Geel'38 wacht volgende week de verre uitreis naar Oostzaan waar OFC de tegenstander is. Tot nu toe leverde december één puntje op wat erg mager is in twee thuiswedstrijden. Wie weet zondag in Noord-Holland.

Blauw Geel'38 reserves stranden op 2-2 tegen Someren
Blauw Geel'38 kwam al snel op voorsprong door Erik die zijn bal in diepte over de keeper in het doel zag waaien. Blauw Geel bleef heersen maar echte kansen kwamen er niet. Toch kwam de voorsprong tegen het rustsignaal. Het was Daniel die uit een hoekschop Blauw Geel'38 op voorsprong kopte. Na rust was het Blauw Geel'38 wat de bekende lakens uitdeelde. Dikke kansen om de voorsprong definitief te vergroten werden gemist en plots kwam Someren langszij.