Jan Timmers, Noud Nooijen, Frank Wassenberg, Daniëlle van den Heuvel en Irma van der Heijden
Jan Timmers, Noud Nooijen, Frank Wassenberg, Daniëlle van den Heuvel en Irma van der Heijden Foto:

Ledenwerfactie TC Volkel 'Start-to-Tennis'

VOLKEL | TC Volkel heeft vorig jaar bij wijze van proef een actie opgezet, waarbij aspirant-leden kennis konden maken met tennis onder leiding van enkele eigen leden. Dat werd al een succes. TC Volkel pakt dat dit jaar nog professioneler aan.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de tennissport en met de club organiseert TC Volkel, samen met tennisschool 'Joffe van der Heijden Tennis', Start-to-Tennis op 10 zondag-ochtenden van 16 juni tot en met 13 oktober. Op een ontspannen en leuke manier kunnen deelnemers hun eerste ballen slaan en ontdekken dat tennis een leuke sport is en dat TC Volkel een heel gezellige club is.
Voor een bedrag van € 50,00 per persoon, krijgen deelnemers tien tennislessen onder leiding van een professionele trainer, wordt er gezorgd voor rackets en ballen én krijgen ze een lidmaatschap van TC Volkel tot het einde van 2019, zodat deelnemers tot het eind van het jaar ook zelf een balletje kunnen slaan op de banen van TC Volkel.

Uitwisselingstoernooi
Na deze tien zondagochtenden worden uitwisselingstoernooien georganiseerd voor deelnemers aan Start-to-Tennis bij TC Volkel én voor deelnemers aan soortgelijke programma's bij andere clubs. Wanneer de trainingen zijn afgelopen, kunnen de deelnemers dus gebruik maken van een vervolgtraject. Zo kunnen ze in ieder geval tot en met de kerstvakantie op zondagochtenden blijven tennissen.

Aanmelden
Heb je nog nooit getennist of misschien in een ver verleden en ben je geïnteresseerd in dit aanbod, meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is niet onbeperkt. Aanmelden is eenvoudig met een e-mail naar training@tcvolkel.nl. TC Volkel verwacht met dit aantrekkelijke aanbod, net als vorig jaar, weer een flink aantal nieuwe leden over te houden voor de komende jaren. Zo wil TC Volkel een bloeiende en actieve tennisclub blijven.


Festilent dicht
bij periodetitel

ZEELAND | Festilent won met 0-1 van Hapse Boys. Door die overwinning heeft Festilent nu een punt voorsprong op DSV (3-0 tegen Achilles Reek) en twee meer dan Juliana Mill in de strijd om de derde periodetitel.

Alle ogen zullen volgende week in eerste instantie echter gericht zijn sportpark De Kranenhof, waar Estria en Hapse Boys in een direct duel gaan uitmaken wie de kampioen van de vierde klasse H wordt. Estria kwam vandaag naast de Boys aan kop door een 2-5 overwinning op Toxandria, dat na twintig minuten nog met 2-0 leidde. "Nog een finale. We gaan ervoor", zegt Estria-trainer Ivo Rossen, die zelf vanaf de stip scoorde. De andere Estria-goals kwamen op naam van Bart Cruijssen, Jordy Hurkens, Rens van Dongen en Niels van Lier.

Vertrouwen
Ondanks het verlies tegen Festilent is Hapse Boys-trainer Kuijpers vol vertrouwen: "Wij zijn klaar voor volgende week. Dit scenario, daar hadden we voor getekend na Pasen. Wij gaan dit echt niet meer weggeven!" Beide ploegen hebben 51 punten, maar Hapse Boys heeft dankzij een beter doelsaldo genoeg aan een gelijkspel voor de titel.