Kinderfeestje-idee.nl verhuist naar 't Handelshuys

UDEN | Kinderfeestje-Idee is sinds 1 september gevestigd in 't Handelshuys in Uden. Lekker makkelijk een themakist huren voor je kinderfeestje thuis. Dat een feestje thuis óók erg leuk en stoer kan zijn bewijst Kinderfeestje-Idee.nl. Zij biedt namelijk bijna 100 verschillende ideeën aan voor je kinderfeestje thuis.

'Wat gaan we dit jaar doen op het kinderfeestje?' Een regelmatig terugkerende vraag die in veel gezinnen heel wat hoofdbrekens kost. "Veel ouders zien ten onrechte op tegen het gedoe van het houden van een feestje thuis", aldus Ronald Broekman, eigenaar van Kinderfeestje-Idee. "Ons concept voor kinderfeestjes biedt ouders gemak; een ruim aanbod aan leuke ideeën, eenvoudig je feestje reserveren en bestellen en altijd tijdig je pakket thuisbezorgd. We versturen maandelijks honderden themakisten naar adressen in heel Nederland en België. Complete pakketten die je huurt of koopt voor je feestje thuis met alle attributen en een duidelijke instructie."

Dat een feestje thuis tegenwoordig veel méér kan zijn dan een 'speurtocht' bewijst wel het enorme aanbod op de site van Kinderfeestje-Idee.nl. Mede-eigenaresse Anja: "Wat is er nu leuker dan met je vrienden of vriendinnen het bos in te gaan en onbeperkt te gaan lasergamen of paintballen? Momenteel zijn de themakisten 'Wie-is-de-Mol', 'Expeditie Robinson', 'Escape Room @ home' en 'Fortnite' erg populair. Maar ook creatieve pakketten om zelf leuke dingen te maken, zoals 'Memobord', 'Eigen Parfum', of 'Groene Slijm' vinden gretig aftrek." Ronald vervolgt: "We hebben gekozen voor 't Handelshuys in Uden. We maken graag deel uit van de creatieve en ondernemende sfeer. Het inpandige business point van Post.nl geeft ons bovendien logistieke voordelen. Kom je uit de omgeving Uden? Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten als je de bestelde themakist of het kooppakket zelf ophaalt in 't Handelshuys. Bestel op www.kinderfeestje-idee.nl.