Echo der Peel rockt kerst met Fatburger

VENHORST | Echo der Peel brengt op zondag 22 december een apart concert in Venhorst. De fanfare en de hardrock coverband Fatburger spelen samen een aantal nummers in de kerstsfeer.

Beide bands spelen ook nog een aantal werken uit het eigen repertoire. Met de slagwerkgroep wordt het concert gecomplementeerd. De zaal is open om 18.45 uur, het concert begint om 19.00 uur in gemeenschapshuis De Horst. Na afloop is er glühwein en warme chocolademelk.


Countrydansen met een kersttintje in Eigen Herd

UDEN | In Eigen Herd vindt op zaterdag 21 december een avond countrydansen plaats. Deze keer extra gezellig want de zaal is aangekleed in de kerstsfeer.

De countrydansavond is steeds op de derde zaterdag van de maand. DJ Guus draait op verzoek populaire line- en koppeldansen, voornamelijk origineel country. Eigen Herd Uden heeft een grote dansvloer, met ruimte voor iedereen. Deze avonden zijn ook geschikt om te komen kijken of countrydansen iets voor je is.

Entree
De countrydansavond is van 20.00 tot 23.30 uur, de zaal open is open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Eigen Herd is te vinden aan Rooijsestraat 32 in Uden.


Dansen in MuzeRijk

UDEN | In MuzeRijk vindt op zondag 22 december een dansmiddag plaats van 14.30 tot 17.00 uur, georganiseerd door de dansclub MuzeRijk Danst.

Speciaal om tijdens deze drukke decembermaand nog even in een gezellige en ontspannen sfeer te bewegen heeft de dansclub MuzeRijk Danst! een extra dansmiddag ingelast. Liefhebbers van ballroomdansen, latin en oude dansen kunnen hun hart ophalen. Iedereen is welkom in MuzeRijk, Klarinetstraat 4 in Uden. Deelname aan deze middag bedraagt 1 euro per persoon.


50-plusdansen met
livemuziek van Jersey

UDEN | In Eigen Herd treedt op zaterdag 28 december Duo Jersey op. Op deze laatste zaterdag van het jaar 2019 kunnen belangstellenden bij Eigen Herd een fijne avond doorbrengen met dansen als de foxtrot, Engelse wals en tango maar zeker ook genieten van de muziek en de gezellige sfeer. De zaal is in kerstsfeer aangekleed.

Duo Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden. Zij treden op door heel Nederland. Duo Jersey heeft een zeer gevarieerd programma. De meest uiteenlopende genres komen voor in hun repertoire. De jaren '60, '70, '80, top 40, dansmuziek en niet te vergeten het Nederlandstalig lied. Zij blijven hun repertoire continu vernieuwen.

Entree
Iedereen is welkom. Het optreden begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Eigen Herd is gevestigd aan Rooijsestraat 32 in Uden.