De kampioenen met hun beker.
De kampioenen met hun beker. Foto:

Ploegmakers kampioen be-
drijvencompetitie TTV Maashorst

UDEN | De bedrijvencompetitie van TTV Maashorst/Rabobank 2019 werd maandag 9 december afgesloten. Alle teams speelden tegelijkertijd en zorgden voor een goedgevulde sportzaal bij de Wijde Wereld.

In de A-poule moesten Ploegmakers en Graphiset het in de finale tegen elkaar opnemen om de kampioen van de bedrijvencompetitie 2019 te bepalen. De spelers van Ploegmakers en Graphiset waren aan elkaar gewaagd en zorgden voor een spannende finale. Uiteindelijk won Ploegmakers met 3-2 en mocht het team later op de avond de wisselbeker in ontvangst nemen.

Dankzij een ruime 4-1 overwinning tegen Delo werd Wiltec kampioen in de B-klasse. Nieuwkomer Uitjesbazen 1 (nieuwkomer) wist een knappe tweede plaats te behalen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond gezellig afgesloten en ging de voorzitter van TTV Maashorst Maarten Willemse over tot de prijsuitreiking.

De bedrijvencompetitie 2020 gaat op maandag 13 januari van start met 18 teams.


Bjorn Samuels geslaagd voor Dan Taekwondo

UDEN | Bjorn Samuels uit Veghel, die traint bij Chon-ji-kwan in Uden, behaalde afgelopen zaterdag zijn eerste Dan Taekwondo in Nijmegen.

Na een jaar van voorbereiding liet hij zijn kunnen zien aan een onafhankelijke jury, in vijf onderdelen. Voor Chon-ji-kwan Martial Arts weer een mijlpaal dat ze er een 1e Dan graad bij hebben.