Foodtruckfestival Lekker.Uit, eten en gezelligheid in Boxmeer.
Foodtruckfestival Lekker.Uit, eten en gezelligheid in Boxmeer. Foto: Kay Lucas

Foodtruckfestival Lekker.Uit in Weijerpark

BOXMEER | In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 september organiseert Stichting Lekker.Uit wederom een Foodtruckfestival in het park achter De Weijer in Boxmeer. Er zijn tenminste negen trucks vastgelegd.

Het wordt in ieder geval weer een divers aanbod 'uit het vuistje'. Van zoete ijsrol tot hamburger, van een lekker sateetje tot geroosterd wild. Nieuw dit jaar is de rollerdisco het hele weekend in het theater, dus dat betekent rolschaatsen in een discosfeertje. Aan het livemuziekprogramma wordt nog de laatste hand gelegd, op zaterdagavond staat in ieder geval de negenmansformatie van Joël Domingos een vol uur op het podium, er zijn weer verschillende songwriters te vinden op het terrein en op zondag speelt Joost Wander 'Blije Nederpop van deze tijd met reggae invloeden', aldus de zanger zelf. Met drummer en bassist brengt hij zowel eigen werk als covers (denk: Doe Maar) en daarna sluit Slack Attack het festival vanaf 17.00 uur. Funky en dansbaar.

Kinderactiviteiten
Voor de kinderen is er natuurlijk weer een knutsel- en speelparadijs ingericht én is er (alleen op zondag) De Fiepbus! Een vrolijk gedecoreerde dubbeldekkerbus waarin kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op zaterdag start het festival om 14.00 uur en op zondag om 11.00 uur. Het festival Lekker.Uit is gratis toegankelijk. Info: www.lekkerpuntuit.nl.

Lekker.Uit, eten gezelligheid in Boxmeer.
Lekker.Uit, eten en gezelligheid in Boxmeer.